loading

Despre noi

Bine ai venit la

Kids Power!

Tocmai ai pătruns într-o lume în care eşti liber să visezi şi unde, uşile se închid cu iuţeală în spatele tău! Asta pentru a nu te lăsa să ieşi curand de aici 🙂 Cu dăruire, punem în fiecare zi cărămidă peste cărămidă şi construim pentru tine un loc nemaiîntâlnit în care magia se îmbină perfect cu ştiinţa pentru a crea noi căi care să ducă la ceea ce ne dorim cel mai mult-PERFORMANŢA TA! KIDS POWER a prins viaţă datorită a trei incrediente demne de lăudat -drag de copii, pasiune pentru pedagogie şi dorinţa de a investi în viitor, COPIII REPREZINTĂ VIITORUL NOSTRU! Ne dorim să îndrăznim în a avea curajul de a porni împreună pe frumosul drum al cunoaşterii, cunoaştere sădită în minte prin gânduri şi cunoaştere sădită în suflet prin echilibru. După o lungă căutare, la stânga şi la dreapta, în sus şi în jos, peste mări şi peste ţări, am reuşit să găsim cufărul cu de toate. Născocind cu mare dibăcie prin el, noi am ales comorile pe care le considerăm a fi cele mai valoroase pentru îmbogăţirea cunoştinţelor tale. Sunt multe, ce-i drept, dar tu alegi după nevoile şi după pasiunile tale.

Ce gasesti la Kids Power?

Cursuri de limbi străine - engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, arabă şi japoneză.
Cluburi cât mai captivante şi de folos - ştiinţă şi experimente, arte vizuale si abilitati practice, joc senzorial, lectură şi vocabular, educaţie financiară şi matematică, jocurile minţii, actorie si teatru.
Ateliere - joc de rol, meșteșugit, gătit, bunele maniere, lego și diverse construcții, muzică și intrumente muzicale, desen și pictură, design vestimentar, atelier botanic, educație civică, educație sanitară, educație rutieră, balet si alte dansuri.
Meditaţii -pregătire individuală sau în grup restrans la o anumită materie.
Programe educative - Hello Homework! si Wonderful Kids!
Club de vacanță-petreci vacanțele așa cum nu ți s-a mai întâmplat! Excursii, plimbări, experimente, joacă, tabere, tematici SUPER INTERESANTE!
Evenimente -cursuri de parenting, cursuri de grup părinte-copil, grup-copii, seri de filme cu ceai şi fursecuri, vizionări de filme, ieşiri şi excursii.
Servicii psihologice - evaluare psihologica, psihoterapie, optimizare si dezvoltare personala, terapie de integrare si stimulare senzoriala, terapie comportamentala, terapie ocupationala.
Servicii logopedice-evaluare logopedica, interventie logopedica.

Kids Power

Oferim una dintre cele mai întinse palete de servicii în beneficiul dezvoltării educative și terapeutice a copiilor şi asta datorită personalului didactic/terapeutic calificat, competent şi cu experienţă în pregătirea micuţilor în a-şi atinge capacităţi maxime de învăţare şi perfecţionare a abilităţilor şi aptitudinilor lor. Totodată ne folosim de un spaţiu de desfăşurare amenajat specific şi propice lucrului cu piticii, criteriu foarte important în parcurgerea calitativă a procesul instructiv-educativ/terapeutic, oferim materiale şi resurse actuale, complexe, dar şi distractive care antrenează curiozitatea copilului spre noutate şi iniţiază învăţarea de noi informaţii, folosim metode de predare/terapeutice cât mai moderne şi interesante, pe care le adaptăm cerinţelor și nevoilor copiilor, fiindcă la Kids Power mizăm pe dreptul copilului de a se exprima liber, de a avea propriile opinii, de a îl încuraja să spună cu voce tare ce gândeşte şi ce simte, de a creşte în propriul său ritm şi fel, stimulându-l cât mai mult să fie curajos, încrezător şi motivat să îşi îndeplinească visurile.

Pornind de la una dintre premisele noastre şi în serviciul căreia lucrăm-„EDUCAŢIA ESTE CEA MAI PUTERNICĂ ARMĂ PE CARE O PUTEŢI FOLOSI PENTRU A SCHIMBA LUMEA”- Nelson Mandela, am creat propria noastră misiune şi anume „Colorează-le mintea şi vor schimba lumea!” Noi te aşteptăm cu mare interes să te cunoaştem şi să atingem împreună PERFORMANŢA, schimbând lumea!