loading

Dezvoltare si optimizare personala

COPIII SUPER EROI!

Haide si tu alaturi de noi! Invitam si incurajam copiii la cunoastere si autocunoastere, printr-un program psihoeducational de dezvoltare si optimizare personala, special conceput pentru copiii cu varste cuprinse intre 3-9 ani.

Acesta este curs excelent pentru piticii cu varste cuprinse intre 3-9 anisori, care sunt dornici sa se autocunoasca, sa descopere si sa inteleaga mai bine lumea care-i inconjoara, sa socializeze, sa invete despre acceptare si toleranta, despre lucrul in echipa si rolul fiecaruia, sa se distreze si sa isi faca prieteni noi.

 

SUNTEM SUPER EROI, se bazeaza pe calatoria directionata a copilului pe un drum al cunoasterii emotiilor si sentimentelor, propriului sine, propriului corp, al raportului cu oamenii din mediul apropiat, al legaturii cu gradinita/scoala.

 

Ne intrebam deseori cum ne putem intelege mai bine copiii, sau cum ii putem ajuta pe ei sa se inteleaga, sa comunice eficent, sa isi gestioneze emotiile, sa se exteriorizeze, sa isi invinga temerile sau frustrarile, ei bine, toate astea le putem face prin explicatii calme si linistitoare, cu blandete, cu exemple clare, prin acceptare si validare, prin povesti, prin joc si joaca, prin diverse activitati, toate adaptate nivelului de intelegere si asimilare celui mic, introducand subtil si intr-un mod distractiv elemente pe care dorim sa le cunoasca si inteleaga copilul nostru.

 

In programul SUNTEM SUPER EROI, ne folosim de un kit special conceput pentru abilitatile celor mici, care contine fise de lucru, calendar al emotiilor, povesti, poezii si cantecele specifice fiecarei sedinte in parte, totodata fiecare lectie va fi insotita de activitate practica si joc practic caracteristic, pentru o buna insusire a notiunilor servite discret, cu rabdare si empatie.

Programul este dezvoltat pe 3 module, fiecare modul dureaza 1 luna si contine o tematica de interes generala, impartita in subtematici saptamanale, pe care le cercetam si lucram:

Modulul 1 (1 luna) – totul despre mine
Saptamana 1 „Cine sunt eu?”
Saptamana 2 „Mie îmi place sa….”
Saptamana 3 „Eu pot face…”
Saptamana 4 „mi-ar plăcea sa…”
Modulul 2 (1 luna ) – lumea mea interioara (sentimente și emoții)
Saptamana 1 „fericire și tristețe”
Saptamana 2 „curaj și frica”
Saptamana 3 „bucurie și furie”
Saptamana 4 „incredere și timiditate”)
Modulul 3 (1 luna) – lumea mea exterioara (familia mea; prietenii mei; gradinita/scoala mea; jurnal de incheiere)
Saptamana 1 „familia mea”
Saptamana 2 „prietenii mei”
Saptamana 3 „gradinita mea/scoala mea”
Saptamana 4 „jurnal de incheiere”

Informatii generale

Gasiti in prezentare o imagine de ansamblu a catorva dintre fisele de lucru.
Se desfasoara cu o frecventa de 1 sedinta/saptamana.

Cursul este structurat pe nivel de varsta:

Grupa 3-5 ani

Grupa 5-7 ani

Grupa 7-9 ani
Sedinta dureaza 60 de minute.
Grupul se formeaza din minimum 3 cursanti si maximum 5 cursanti.
Cursul se desfasoara in mai multe intervale orare si zile.
Parintii primesc feedback dupa fiecare sedinta in parte, insotit de recomandari pentru acasa (idei de jocuri, de activitati, de atitudini si comportamente etc.).
Tariful este – 250 ron/modul (cuprinde kitul de lucru si gustari).
Fratii/surorile beneficiaza de o reducere de 7% din totalul de plata.
La efectuarea platii integrale pe cele trei module, se beneficiaza de o reducere de 10%.