loading

Evenimente

``Toti oamenii mari au fost mai intai copii, dar putini dintre ei isi mai aduc aminte!``- Antoine de Saint-Exupery

Cursuri de parenting

Stim ca a avea un copil este cel mai nobil act, dar mai stim si ca uneori intampini greutati in relatia cu el, ca sunt lucruri care te pot speria sau bulversa, mai ales la cresterea primului copil. Stim ca ai intrebari si ca tu cauti raspunsuri, asa ca dorim sa te ajutam sa il intelegi pe puiul tau, sa te intelegi pe tine si sa gestionezi relatia voastra cu iubire, intelegere, calm si tenacitate. Cursurile de parenting sunt special gandite si organizate pentru a te sustine atat pe tine ca parinte, cat si pe copilul tau, atingand diverse teme de actualitate si subiecte care te provoaca in relatia cu cel mic!

Cursuri pe perechi parinte-copil

Ce poate sa fie mai frumos decat sa petreci timp pretios si de calitate impreuna cu copilul tau?! Sa te transformi si tu la randul tau intr-un omulet care se bucura de joc si joaca alaturi de propriul copil, este minunat! Organizam cursuri de grup parinte-copil tematice, care reprezinta o alegere foarte buna in a petrece timp cu micutul tau si a va construi o relatie si o legatura din ce in ce mai puternica, la astfel de activitati increderea reciproca devine mai solida si mai profunda, intelegerea nevoilor si dorintelor celuilalt se acutizeaza datorita lucrului in echipa, apare un nivel ridicat de toleranta, lucru atat de folositor in relatia dintre parinti si copii, transferul energetic se echilbreaza, iubirea purtata unul altuia se securizeaza, iar comunicarea se imbunatateste vizibil, ai o multime de argumente pozitive pentru care sa spui DA atunci cand te invitam la un curs.

Seri de film cu ceaiuri si fursecuri

Un concept nou in randul celor mici! Fiindca socializarea si relatiile interumane ne sunt atat de benefice, dezvoltand umanitatea din noi, puterea de a imparti, de a oferi, dar si creand legaturi magic de puternice cu semenii nostri, noi organziam pentru cei mici seri de vizionat filme educative si documentare.

Iesiri, excursii si tabere

Hai sa vizitam!
Este foarte important pentru copii sa ia contact cu lumea inconjuratoare, sub diferitele ei forme, asa ca noi organizam iesiri, drumetii, excursii, tabere.